2011. október 6., csütörtök

Sharca (2) vázlatok, kidolgozott rajzok, régi-új verziók (folyamatos feltöltés)


(Sharca (c)  : Saját karakterek , nevek, szereplők, sztorik .   .... ne nyúlj le semmit!!!!!!!!!)



Íme a sztorim szereplői (60 karakter, és egyre csak nő a szereplők száma :)  )




ilyen volt, ilyen lett rovatomat látjátok :D
annó volt ninja és barátai, az első verzió...aztán áttértem a mortal kombat címre (amit csapatnévnek gondoltam...egy csapat akiknek a neve Mortal Kombat....eszembe sem jutott, hogy le van védve a név XD és, hogy ennél kreatívabb is lehetne...) ez volt a 2. verzió (ebben nagyon sok póksztori visszaköszön...), aztán ezt újradolgoztam 3. verzió aztán -ez már csak írásban történt meg-(itt már a minnél inkább elvonatkoztasson az összes többi szuperhőssztoritól volt a lényeg...és, hogy ne hasonlítson másra...) 4. verzió újragondolásban...aztán 5. verzió (fogtam az egyik legrégebbi karakteremet és köré írtam a sztorit...ugye az összes verzió egy másik karakter életére épült..) :






 Egy Szigethalmi Képregény író és rajzoló versenyen lettem 2. ezzel a szösszenettel (ami persze senkit nem érdekel..XD ...de gondoltam megjegyzem mert sokat dolgoztam rajta...pláne, hogy mspaint +gimp-pel csináltam az egészet...és eléggé hosszadalmas volt tablet nélkül egérrel :S)

6. verzió: Jim Price rendőr által mutatom be az egész Sharca-sztorit...(ezt is majd feltöltöm...csak abbamaradt a lelkesedés és az alkotási kedv hiánya miatt.)

7. verzió: Nagyjából az 5. verzió hiszen ugyanúgy bebörtönözve kezdődik...csak ez egy picit részletesebb. (szintén feltöltöm, ha kész lesz :D ...mert =re ez is csak részletekben van meg...)
A nagy nosztalgiázás közepette pedig az jutott eszembe, hogy mi lenne ha ötvözném az eddigi verziókat?(mellőzve mindenféle hasonlóságot másféle szuperhős vagy animesztorikkal)







-Folyt. köv....egyszer XDD



az újradizájnerelés . Arra gondoltam, mi lenne ha a karaktereimet velem hasonló korúnak alkotnám meg -némi izomzattal felvértezve ugye, amit a rabságban szednének fel...és akkor már nem csak úgy van a főbb karaktereknek izomzata, mint a szuperhőskaraktereknek- és persze figyelni kell, hogy ne olyan legyen mint a tipikus animebutítások -10 évesek mentik meg a világot...szánalmas...-



Cecily_Cessily - Gyöngy/Pearl
 érdemes megnézni az első verziót (v1) ...először rövidhajú nagymellű bombanő volt valamiféle elektronikus farokfegyverrel....aztán az idő múlásával egy kicsit "valódibb" és fiatalabb karakter lett (ugye a képregényekben nincs kismellű nő, nincs kövér nő, vagy öreg....csak tipikus "szuperhősmacák". Az animékben meg -attól függ milyen fajta- nagymellű csajok vannak tökéletes alakkal.... -és/vagy nagypofájú igénytelen, idegesítő, felesleges, kismellű karakterek...ez viszont mindenféle animestílusban fellelhető-)
2009-es még paintben készült borzalmas ...:S  a 2010-esen látszik , hogy nem sokat dolgoztam rajta ez valamivel realisztikusabb mint a másik kettő. 2011-es na ez tipikus manga stílus (annak is az én verzióm) jön majd még a realisztikusabb is ...remélhetőleg :) )



Sharca - a sztori főszereplője.  Na lássuk csak...-balról jobbra - 2004(?)  -és a többinél aminél kérdőjel van zárójelben- nem vagyok benne biztos mikor készült pontosan.  a nagy színes 2001-es és a 95'-ös között lévő színes kis kép kb. '96-os lehet.....na azért ezek között is van változás bőven...(még mindig a 2001-es a kedvencem :D)


 Itt az a kép amit nagyon jól állítottam össze...látszik, hogy volt idő még mikor volt kedvem színesceruzával bíbelődni...aztán csak vázlat , aztán még egy vázlat..aztán filctoll, aztán mspaint aztán tűfilccel kihúzott és gépen színezett, majd végül ceruzával megrajzolt és gépen kihúzott-színezett verzió(ez ma készült  ..mármint  pár hete már kész a rajz -papíron-, csak ma dolgoztam ki gépen :) ).





Innentől pedig az az összeállítás következik melyben megmutatom pár régi rajzom újradolgozott új verzióját:

A következő képen megint látszik, hogy van sok olyan rajzom aminek újra neki futok...ennek pl. 4*

karaktereim az újragondolás előtt (azóta a csapat is másképp néz ki....pl. az utolsó a sorban 100% baraka a mortal kombatból :S)



A hőseim :D : (újragondolás előtt) v1,v2 - 1- 2 , v3- a és b verzió , v4(ez borzalmas lett...hanyagolnom kéne a vonalas füzetbe rajzolást...:S)  v5 1-2 szintén két részre bontva mint a v1 :)



Tatu v2   v1



Annie    v2        v1



Sharca - most (2011) v2- akkor-(2005) v1


Annie Maddison - most (2011) v2- akkor-(2005) v1

Cecily-Cessily-Gyöngy/Pearl - most (2011) v2- akkor-(2005) v1

Tatu Shakre - most (2011) v2- akkor-(2005) v1

George -Szentistváni György- Wesley  - most (2011) v2- akkor-(2005) v1

 Hugo Youngdonale- most (2011) v2- akkor-(2005) v1





Leg durvább                  Most                                                                     Akkor :

a szemből baloldali kb. egy hetes rajz.....a másik meg körülbelül 10-13 éves   XD




folyt.köv.:

(Sharca (c)  : Saját karakterek , nevek, szereplők, sztorik .   .... ne nyúlj le semmit!!!!!!!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése