2011. július 16., szombat

7 sztorik, ötletek , közös sztorik, mások sztorijai , mások sztorijai az én verziómban , rajongói képregények , rajongói folytatások

Figyelem! Ha bármelyik sztori is megtetszett, vagy csak név, vagy címek, karakterek, ne használd őket a szerző vagy szerzők beleegyezése nélkül!!!! Ne nyúld le az ötleteket sem pedig a címeket/logókat, egyszóval: semmit!!!!!!!!!!!!!Köszönöm.




Gondoltam összeszedem az eddigi dolgaimat amin és amiken még dolgozgatok és leírom (meg mert meg is ígértem Torának, hogy leírom mindet...) Ezeken dolgozgatok mikor időm van - meg mikor nincs akkoris-



Komolytalanabb hangvételű történetek:

Kari (c): 1 karácsonyi kísértetmanó akit "találnak" és családjával sok-sok hülyeséget szerencsétlenkednek össze. Apa-anya-fia és a kis szörny koncepció.



Mr. XD (c) - A világ legsz @ rabb szuperhőse. Egy olyan figura akit nem érdekelnek a hősködések, nincs értelme miért megküzdenie még akkorsem mikor új szuperhős akad a városban...egyszerűen nem izgatja a dolog, viszont van aki rá akarja venni a hősködésre...minden áron.


Rátyi Trió (c)- 1 félre sikerült triumvirátus...egy 2 kezű 3 fejű 2 mellű és nagyon nagy pofájú rücsök. Mindenkiről és mindenről van véleményük és nem félnek kinyílvánítani azt.




Légy vs. 7  (c)- avagy az állatkodás felsőfokon, ami nem vág pofon. Légy a légyember egy igazi kötekedő jó arc...csak mindig legyeskedik....7, avagy korcs a spánielember tipikusan ratyi beszólások jellemzőek rá de elviselhető figura.




Gyépé Factory (c)- totális káosz,  5 figura az elmegyógyintézetben, próbál kijutni és rájönni mi is a baja...vagy egyáltalán van-e baja...




Fayános Gimi (c)- 1 osztály tele különféle arccal, teljesen a mai kor kiparodizálása...megfűszerezve valódi arcokkal.




Húsvéti Nyúl bosszúja (c)- a húsvéti nyúl és a karácsonyi pulyka szerencsétlenkedései húsvétkor. karácsonykor. Minden évben megpróbálnak "bosszúzni".




Komolyabb hangvételű történetek:

Sharca (c) - 1 sárkányember aki kívülállóként volt a sárkányok nemzedékében megpróbál elrejtőzni és élni az emberek világában, kissebb-nagyobb sikerekkel.




7fő (c)- Mi lenne ha az emberek lennének ketrecben és állatvégtagokkal rendelkeznének, az állatok meg néznék őket a ketrec túloldaláról?. a sztori 2 "macskaemberről" szól akik küzdenek egymásért betegséggel és egyebekkel, ...emberibbek mint 1-2 igazi ember.



DettiBekki7 (c)- 2 csaj 1 fiú és sok-sok hülyeség elborult szituációk, varázslat, mágia -látszólag értelmetlen történetvezetéssel- egy olyan világban ami 2011-es ugyanúgy, csak kicsit több az erdő és kevesebb részből áll a világ.



Holdfény (c)- mitológiavilága mindenféle mitológikus lénnyel megfűszerezve vámpírok,farkasemberek, gólemek, küklopszok, griffek....77 próba...Holdfény-rend , harcos papok :D 2 főszereplő : 1 amnéziás papnő növendék és egy papnövendék.




Suttogókkal Szellemelő (c) (vagyis a szellemekkel suttogó címének elbagatelizálása) : 1 fiú szellemek elűzését tűzte ki célul...illetve tűzték ki neki azért, hogy... (a sztori meg majd bővebben ha kész lesz és elküldöm az egyik "magyar mangakiadónak" :D )



Atilla (c) - bizony nem két t-vel....egy olyan cucc, ami a mangák/animék klisés figuráit szituációt parodizálja  ... ez az elsődleges cél , ezen kívül pedig az összes fellelhető lejáratott agyonrágott kliséket parodizálja -kezdve a kötelező lánykarakterrel aki mindig csak bőg, meg megkell menteni, de nagyok a mellei, meg a kötelező fekete aki csak van, a kötelező idegesítően beképzelt főszereplő és a tökéletes ellentéte a haverja/fő riválisa akivel mindig rivalizálnak. Na meg az elképesztően jól hangzó kitalált nevek...hmmm.


ELcseszETTEK (c)
1 SZFINX, 1 VÁMPÍR, 1 MÚMIA, 1 FARKASEMBER, DR. JEKYL/MR. HYDE A LÁTHATATLAN EMBER ÉS FRANKEINSTEIN SZÖRNYE. A KLASSZIKUS SZÖRNYEK BÚJDOKOLNAK AZ EMBEREK ELÖL...LEGALÁBBIS AZT HINNÉNK...ÁM MÉGSEM...A SZFINX LÁNY EGY ÁLLATKERTBEN ÉL..A VÁMPÍR, VÁMPÍROS FILMEKBEN
VÁMPÍRT JÁTSZIK...A MÚMIA ÁLTALÁBAN KIÁLLÍTÁSOKON DÍSZELEG, MOZDULATLANUL...A FARKASEMBER NEM CSAK TELIHOLDKOR VONYÍT, HANEM SZINTE ÁLLANDÓAN MERT MINDIG KAJÁS...ÉS AZ ERDŐBEN ÉL...MR. HYDE PEDIG PRÓBÁL MEGBÍRKÓZNI A PSZICHIHÁTER SEGÍTSÉGÉVEL A SKIZONFRÉNIÁJÁVAL..ÉS AZZAL A TUDATTAL, HOGY ŐRÜLT ÉNJE DR. JEKYL FRANKEINSTEIN SEGÍTSÉGÉVEL LÉTREHOZTÁK FRANKEINSTEIN SZÖRNYÉT...FRANKEINSTEIN SZÖRNYE PEDIG CSÖVESKÉNT ÉL ÉS GUBERÁL....A LÁTHATATLAN EMBERT PEDIG MÉG SENKI SEM LÁTTA, AZ SEM BIZTOS , HOGY LÉTEZIK. 1 NEVES FILMRENDEZŐ FILMET AKAR KÉSZÍTENI EME ELTŰNŐBEN LÉVŐ SZÖRNYEKRŐL
AMIRE EGYBŐL FELFIGYEL MINDEGYIKÜK...ÍGY NAGY NEHEZEN ELMENNEK A VÁLOGATÁSRA AHOL MEGISMERKEDNEK ÉS RÁJÖNNEK, HOGY EGYIKÜK SEM SZÍNÉSZ....MINDANNYIAN VALÓDIAK. 1 KIS BALESETET MEGOLDVA -ÉS NÉMI VESZEKEDÉS UTÁN- HŐSEINK ÚGY DÖNTENEK, HOGY A SHOWBUSINESS-BE VÁGNAK BELE ÉS A FILM UTÁN ÉS A HŐSTETTÜK UTÁN EZ NEM IS OLYAN NEHÉZ...HÍRESEK LESZNEK , ÁM MINDEGYIKŐJÜKNEK MEGVAN A MAGA CÉLJA: SZFINKSZ- PÁROSODNI AKAR...VÁMPÍR-CSAJ,BULIK, PÉNZ ÁM MINDEZEK MELLETT MEG AKAR HALNI,  ÖNGYILKOSSÁGI KÉNYSZERBEN SZENVED -TEHÁT MEGAKARJA ÖLNI MAGÁT...DE HALHATATLAN LÉVÉN EZ ELÉG NEHÉZ-
 MÚMIA- LÁTNI AKAR, EGY SZEMMŰTÉTRE GYŰJT, PEDIG ELÉG LENNE HA LETEKERNÉ A VÁSZONCSÍKOKAT A SZEMÉRŐL...A FARKAS- EGY MENHELYET AKAR, ÉS SOK-SOK KAJÁT MERT MINDIG ÉHES...FRANKEINSTEIN- BESZÉLNI AKAR...MERT A HÜLYÉLYE ÖSSZEVARRTA A SZÁJÁT ÉS MÉG A FEJÉT IS BEÜTÖTTE ÍGY SÉRÜLT  A BESZÉDKÖZPONTJA... HYDE- MEG AKAR GYÓGYULNI...ÉS LE AKARJA ZÚZNI DR. JEKYL-T....LÁTHATATLAN EMBER- SENKI SEM TUDJA MIT AKAR VAGY, HOGY EGYÁLTALÁN HOL VAN....AZ ELCSESZETTEK-KÉNT MEGISMERI ŐKET A VILÁG...MAJD MEGSZERETIK ŐKET ÉS PERSZE SOKAT RÖHÖGNEK RAJTUK...MINDEGYIKÜKNEK RÁ KELL JÖNNI, HOGY AZ ÉLET EGY
DOBOZ SZ@R,  ÉS MINDENKI SAJÁT MAGA DÖNTI EL, HOGY ESZIK-E BELŐLE...




Dejavu, Jamais vu. (c)
Noah már gyerekkorától kezdve egy kis szőke lányról álmodik aki álmaiban segít neki...a lány 16 talán 17 éves lehet álmaiban...a visszatérő álmai miatt sokszor megy dokihoz aki próbálja megfejteni álmait, és arra jut, hogy a lány csak egy kitalált személy, aki csak az elméjében létezik.
Noah, dejavu-itől szenved folyamatosan, melyből mindig több lesz  minél erősebbek a dejavu-i az idő következtével , annál erősebbek a jamais vu-i is.  18 évesen már egész zakkant gyerek lesz belőle aki látja mi fog történni de arra már szinte alig emlékszik ami eddig volt....míg nem
egy szép nap megjelenik Donah az álmaiból a szőke lány...és azonnal beszél vele, hogy megtudja miért látta már régóta...ám a lány nem tudja miről van szó...mintha ez nem lenne elég még bele is zúg a lányba..akinek van barátja...innentől kezdődik csak a sztori...




Durvább hangvételű -kevert-




Mindenhol jó...de legjobb benned  (c)  - egy ittas állapotú csaj és egy naív félénk fiú ha találkozik a végeredmény egy katolikus lánykoleszban elkövetett baklövések sorozata...humorral körítve.



&y and &y (c) - 2 azonos becenevű nem azonos nemű egyén találkozik, szomszédok lesznek...isznak picit és másnap egymáson ébrednek, a ciki, hogy egyikük sem emlékszik a tegnapra viszont felvettek pár részletet kamerával... de mindkettőjüknek sietős dolga van, fősuli és állásinterjú másnaposan próbálnak helyt állni...és összerakni a tegnapot.






Nabu (c) - egy magányos lányka erotikus játszadozása  a fantáziájával és önmagával. :D




Éhség
Létezik egy földalatt élő elkülönült pár emberből álló kis csoport akik a csatornában élnek...és csak enni járnak fel...Az egyikük Cornélia felmegy egy nap a csatornából, hogy élelmet szerezzen ki is szemeli magának az "ételt" mikor elüti egy számára még sosem látott valami -egy kocsi- majd kórházba kerül ami még
újabb számára....megismerkedik a világgal...sőt még szerelmes is lesz...aztán megéhezik....és kezdődik a vérontás...





2 idegen és az... (c) - Barbi vs. 7  - az első képregényem tulajdonképpen ami hosszabb lélegzetvételű  (és sikerült is befejeznem... viszont borzalmas, renoválás vagy folytatás..valamelyik folyamatban.)





Figyelem! Ha bármelyik sztori is megtetszett, vagy csak név, vagy címek, karakterek, ne használd őket a szerző vagy szerzők beleegyezése nélkül!!!! Ne nyúld le az ötleteket sem pedig a címeket/logókat, egyszóval: semmit!!!!!!!!!!!!!Köszönöm.






Mások ötletei vagy karakterei szorijai amiben segítek / vagy csak kontárkodok :P


Milyon (c) - (Stelara cucc) igazán minőségi kis karakter a főszerplő,  ( a sztori meg majd bővebben ha kész lesz és elküldöm az egyik "magyar mangakiadónak" :D )

Lara (c) - (Rolli cucc) egy lány meztelenül felébred az erdőben és a kérdéseire próbál választ keresni....mert pillanatnyi amnéziától szenved....lassan kezd minden eszébe jutni, mikor egy fickó "összekaparja" az elájult lányt. (megrajzoltam belőle pár oldalt de a valódi történet és karakterek H. Roland-tól származnak tehát más mint az én verzióm, amit csak "ötletsegítség"-nek szántam.)

Ő (c) - (Csilla cucc) egy igazi romantikus szerelmes sztori remekül kiatlált karakterekkel ... (megrajzoltam belőle pár oldalt de a valódi történet és karakterek M. Csillától származnak tehát más mint az én verzióm, amit csak "ötletsegítség"-nek szántam.)

Novoly (c) - (Tora cucc) vagy hát tulajdonképpen egy közösen kreált sztori...illetve egy keveset hozzá segítettem a többi Tora ötlete. A történetről bővebben majd az alkotótól ....majd egyszer.

SOG (c) - (D3F cucc) egy remek kis sztori 2 rendkívüli gyerekről...

ezek közül ha bármelyik bárkit is érdekel írjon üzenetet nekem én meg továbbítom az alkotónak (Rolli, Csilla,D3F, Stelara,Tora-ának)



Figyelem! Ha bármelyik sztori is megtetszett, vagy csak név, vagy címek, karakterek, ne használd őket a szerző vagy szerzők beleegyezése nélkül!!!! Ne nyúld le az ötleteket sem pedig a címeket/logókat, egyszóval: semmit!!!!!!!!!!!!!Köszönöm.







Folytatások, saját verziók, rajongói cuccok (=re csak tervben vagy sztori van meg):
(Ezek közül bármelyikhez is van ötleted, vagy kedved segíteni írj üzenetet, köszi .)



Huncha's - vagyis magyar karakterek ,rajzfilmek szereplői át7-izálva , átdolgozva és egy groteszk világba tuszkolása ahol mindenki vagy kigyúrt állat vagy szörnyen ORKcsmány...a szereplők ismertek, csak a kinézetük furcsa... kérdés csak az, hogy mit szólnak majd ehhez az eredeti alkotók, ha elküldöm nekik ezt az ötletet....:D

Piroska és a Farkas 7 verzió- vagyis kiparodizált verziója az eredeti  "vágd fel a hasát a farkasnak és pakolj követ bele" mesének

OZ - az eredeti The Wizard of OZ  történet folytatása és újragondolása...tipikus 7 figurákkal :D







Hancock - a film előzményei, tehát hogyan is lett egy alkoholista John Hancock .... Hancock- ujjászületés.

Sliders-  a sorozat folytatása , ahogy én képzelném el a végét...egy utolsó mindent eldöntő csúszás a végén...a cím pedig Sliders- az utolsó csúszás. A sztori itt is ki van dolgozva egész jól...már csak össze kéne hozni.

TMNT -vagyis "tinindzsateknőcök" az összes TMNT franchise egyben.... sokat gondolkodtam, hogy előlről kéne kezdeni, de az túl sok lenne...tehát képzelje el mindenki, hogy az összes film rajzfilm képregény egybe van , az általam legjobbnak vélt karakterek dolgok egyben. A felesleg pedig kiszűrve (űrkalandok, maradjanak a teknőcök a földön. Triceraton és Utrom förtelmek viszlát.) A címe pedig TMNT Cowabunga (a sztori már egész szépen megvan....)

TMNT vs. TNTT- a csatornában találkozik Ninjara Wildebeest-tel aki kétségbe esetten keresi anyját...majd mikor visszamegy Ninjara a kis bébibestiával a teknőcök meglepődnek a jövevényen....majd betoppannak a Titánok is -ahol egy felbukkan ott előbb-utóbb a többi is- és elkezdődik a csetepaté....

X-MEN vs. TMNT - a nagy összecsapás! Mutánsok vs. Mutánsok!!!!! A két nagy kedvenc banda összecsap...és megküzd Mojo-val és újra felrűnik Tuskóláb :D

X-MEN vs. DBZ - Cell véletlenül egy energiakifejtéssel átjárót nyit egy másik világba.......az átjáró nyitva, Gokuék átmennek közben az X-ek is érzékelték a kaput és átmennek ...így a két banda átkerül a másik világába és ott küzdenek meg egymás ellenségével...majd a győzelem után találkoznak az X-ek és Gokuék, majd ...

X-MEN vs. Superman - X prof. Metropolisban érzékel egy mutánst aki nagyon erős így az egész csapat professzorral az élen elindul a Fekete Rigóval Superman otthonába...(az egész sztori megvan még a rajzok is...csak ki kéne dolgozni és buborékozni...meg talán kiszínezni..)



Figyelem! Ha bármelyik sztori is megtetszett, és van kedved besegíteni pl: tuskihúzás/buborékozás/színezés, vagy csak ötleted van  a :   joshdancato@citromail.hu  -ra írj üzenetet!!!!!!!!!!!!!Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése